Легендата на хип-хопа Доктор Дре получи звезда на Алеята на

...
Легендата на хип-хопа Доктор Дре получи звезда на Алеята на
Коментари Харесай

Доктор Дре получи звезда на Алеята на славата

Легендата на хип-хопа Доктор Дре получи звезда на Алеята на славата, заяви уеб сайтът на " Билборд ".

Звездата на изпълнителя, артист, продуцент и притежател на девет награди " Грами " е 2775-ата на фамозната алея в Холивуд. На церемонията по откриването ѝ участваха Снуп Дог, Фифти сент и Еминем.

Любопитен факт е, че звездата на Доктор Дре се намира в непосредствена непосредственост до тази на дългогодишния му другар Снуп Дог. " Израствайки в Комптън, в никакъв случай не съм си представял, че един ден ще бъда показан тук, измежду някои от моите герои от детството ", сподели Доктор Дре в речта си.

" Имах шанса да си изкарвам прехраната, правейки тъкмо това, което обичам. По време на кариерата си имах привилегията да откривам и развъртвам нови гении, както и да уголемявам границите на хип-хопа, както във връзка с наличието, по този начин и на същността ", продължи рапърът.

Продуцентът прави пробива си като съосновател на рап групата N.W.A. През 1992 година той издава дебютния си албум The Chronic, който доближава до третото място в класацията Билборд 200. Доктор Дре напуща N.W.A. и стартира да основава емблематични части за Дет Роу Рекърдс (Death Row Records) взаимно с рап митове като Снуп Дог, Тупак и доста други. Сред заслугите му е и откриването на Еминем и Фифти сент.

" Приносът на Доктор Дре към музикалната промишленост е безспорен. Той е оставил незаличима диря в известната просвета. Като продуцент, рапър и бизнесмен Доктор Дре непрестанно уголемява границите и слага нови стандарти за съвършенство. С огромна горделивост почитаме неговата невероятна кариера и извънредно въздействие, като му присъждаме звезда на Алеята на славата ", сподели по-рано продуцентката на церемониите Ана Мартинес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР