Легендата на групата, създала We Will Rock You Брайън Мей ...

Легендата на групата, създала We Will Rock You Брайън Мей

Брайън Мей: Queen щеше да има проблеми в днешния политически коректен свят

Легендата на групата, основала " We Will Rock You " Брайън Мей смята, че „ ” не биха били задоволително адекватни на днешния политически безукорен пейзаж. Китаристът на основателите на " Бохемска рапсодия " беше част от емблематичната рок група дружно с Роджър Тейлър, Джон Дийкън и починалия фронтмен Фреди Меркюри, напомня БГНЕС.

В речта си на ITV Palooza в Лондон той сподели : " Сигурен съм, че в случай че „ Queen” започваха кариерата си в този момент , щяхме да бъдем принудени да мислим за това наистина ли имаме хора с разнородни цветове, разнородни полове, само че животът не би трябвало да бъде подобен . Ние не можем да се събираме единствено на принципа „ отделни и различни”. Нашето потомство направи доста неточности , само че не всички от нас са грешили, като и не всички от това потомство са прави. Много хора от нашето потомство , които са порицавани през днешния ден , в действителност са създали доста положително в живота си " .
30 година от смъртта на вечния Фреди Меркюри
Няма различен като Фреди Меркюри. С изпъчени гърди той гордо обикаляше по сцената, облечен в лъскави еластични панталони. Пристъпваше като ...

Брайън - който добави, че се моли " за повече схващане " , призна, че се притеснява от " културата на отричането”. " Мисля, че част от нея е положителна , само че тя носи и лоши неща и неправда . Ние мислим по разнородни способи , само че те не са били безусловно по-лоши. Например, Фреди идваше от Занзибар, не беше британец, не беше „ бял” – само че по това време в действителност никой не се интересуваше от това и никой в никакъв случай , в никакъв случай не го е обсъждал. Той беше музикант, той беше наш другар , той беше наш брат. Не се налагаше да спираме и да мислим: " Ооо, в този момент , би трябвало ли да работим с него? Дали той е от верният цвят? С вярната сексуална пристрастеност ли е той? Нищо от това не се случи и в този момент откривам за плашещо, че би трябвало да бъдем толкоз " пресметливи " за тези неща " , добави Брайън Мей.

74-годишната звезда сподели това, до момента в който отправяше рецензии към наградите BRIT за това, че са изоставили мъжките и женските категории в интерес на една премия за реализатор на годината. " Това е решаване , което е взето без задоволително мисъл. Много неща работят сносно и могат да бъдат оставени по този начин . Толкова ми е писнало от хора, които се пробват да трансформират нещата, без да мислят за дълготрайните последствия . Някои от тези неща са за положително , само че други - не " , безапелационен бе той.

Още от МУЗИКА:

Източник: actualno.com