Легендата на групата, създала We Will Rock You Брайън Мей

...
Легендата на групата, създала We Will Rock You Брайън Мей
Коментари Харесай

Брайън Мей: Queen щеше да има проблеми в днешния политически коректен свят

Легендата на групата, основала " We Will Rock You " Брайън Мей счита, че „ ” не биха били задоволително съответни на днешния политически правилен пейзаж. Китаристът на основателите на " Бохемска рапсодия " беше част от емблематичната рок група дружно с Роджър Тейлър, Джон Дийкън и починалия фронтмен Фреди Меркюри, напомня БГНЕС.

В речта си на ITV Palooza в Лондон той сподели: " Сигурен съм, че в случай че „ Queen ” започваха кариерата си в този момент, щяхме да бъдем принудени да мислим за това дали имаме хора с разнообразни цветове, разнообразни полове, само че животът не би трябвало да бъде подобен. Ние не можем да се събираме единствено на правилото „ обособени и разнообразни ”. Нашето потомство направи доста неточности, само че не всички от нас са бъркали, като и не всички от това потомство са прави. Много хора от нашето потомство, които са порицавани през днешния ден, в действителност са създали доста положително в живота си ".
30 година от гибелта на безконечния Фреди Меркюри
Няма различен като Фреди Меркюри. С изпъчени гърди той гордо обикаляше по сцената, облечен в лъскави еластични панталони. Пристъпваше като...

Брайън - който добави, че се моли " за повече схващане ", призна, че се тормози от " културата на отричането ”. " Мисля, че част от нея е добра, само че тя носи и неприятни неща и неправда. Ние мислим по разнообразни способи, само че те не са били безусловно по-лоши. Например, Фреди идваше от Занзибар, не беше британец, не беше „ бял ” – само че по това време в действителност никой не се интересуваше от това и никой в никакъв случай, в никакъв случай не го е обсъждал. Той беше музикант, той беше наш другар, той беше наш брат. Не се постановяваше да стопираме и да мислим: " Ооо, в този момент, би трябвало ли да работим с него? Дали той е от верният цвят? С вярната полова пристрастеност ли е той? Нищо от това не се случи и в този момент намирам за плашещо, че би трябвало да бъдем толкоз " пресметливи " за тези неща ", добави Брайън Мей.

74-годишната звезда сподели това, до момента в който отправяше рецензии към премиите BRIT за това, че са изоставили мъжките и женските категории в интерес на една премия за реализатор на годината. " Това е решение, което е взето без задоволително мисъл. Много неща работят сносно и могат да бъдат оставени по този начин. Толкова ми е писнало от хора, които се пробват да трансформират нещата, без да мислят за дълготрайните последствия. Някои от тези неща са за положително, само че други - не ", безапелационен бе той.

Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР