Легендата на футбола Пеле е на мнение, че родината му

...
Легендата на футбола Пеле е на мнение, че родината му
Коментари Харесай

Пеле вярва, че Бразилия ще триумфира на Мондиала

Легендата на футбола Пеле е на мнение, че родината му Бразилия може да завоюва за рекордния шести път международната купа в Катар.

82-годишният Пеле добави, че има цялостна религия на старши треньора Тите и на 26-те играчи, извикани от него. В Инстаграм Пеле театралничи с фланелка на " златистите " от дните, в които той играеше. Като играч Краля на футбола завоюва на три пъти международната купа - през 1958, 1962 и 1970 година.
 Ван Бастен: Пеле, Марадона и Кройф са най-великите в историята! Меси в никакъв случай не е бил водач
Ван Бастен: Пеле, Марадона и Кройф са най-великите в историята! Меси в никакъв случай не е бил водач

" Кройф беше мой другар, доста ми лиспва "

" Последния път, когато носих тази фланелка, ние сложихме третата звезда над герба на нея. Сега към този момент имаме пет и нямам самообладание да сложим и шеста звезда ", сподели Пеле, който е единственият футболист, ставал три пъти международен първенец.

" Тук съм, с цел да дам моето доверие на този тим и да пожелая шанс на националния отбор ", сподели още някогашният нападател, който в последните години има съществени здравословни проблеми, само че все пак не се отделя от обществените мрежи.

Бразилия е номер 1 в ранглистата на ФИФА и е главният любимец на букмейкърите. " Селесао " стартира пътя си към шеста международна купа на 24 ноември против Сърбия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР