Легендата на Формула 1 Фернандо Алонсо стана мениджър на българския

...
Легендата на Формула 1 Фернандо Алонсо стана мениджър на българския
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо стана мениджър на български талант


Легендата на Формула 1 Фернандо Алонсо стана управител на българския водач Никола Цолов. Родният гений е първият клиент на А14 Management, която ще се грижи за кариерата му. №2 в листата е френският водач от Формула 2 Клеман Новалак.

Партньори на Алонсо в учредената от двукратния първенец във Формула 1 мениджърска компания са персоналният му управител Алберто Фернандес и Алберт Реклос, който бе картинг водач и най-големият противник на великия испанец през 90-те.


Тази година Цолов сменя картинга и ще взе участие в испанската Формула 4 - един от най-силните национални шампионати на това равнище. Сезонът започва в края на април в Портимао (Португалия).

15-годишният Цолов, именуван " Българския лъв ", идолизира Алонсо. В края на 2021-а младежът беше специфичен посетител на испанеца в Абу Даби за тестванията преди новия сезон на Формула 1.

Тогава момчето показа пред bTV, че фантазията му е да стигне точно до най-популярната конкуренция в света на автомобилните спортове, само че осъзнава какъв брой дълъг ще бъде пътят.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР