Легендата на Фиорентина Габриел Батистута сподели защо не се е

...
Легендата на Фиорентина Габриел Батистута сподели защо не се е
Коментари Харесай

Батистута обясни защо не се е завърнал във Фиорентина

Легендата на Фиорентина Габриел Батистута показа за какво не се е завърнал в клуба от Флоренция и разяснява старта на сезона на различен от някогашните си тимове - Рома. 

“Футболът постоянно е бил моята пристрастеност. Никога не съм желал да се занимавам с нещо друго. Защо не се върнах във Фиорентина? Повтарял съм го доста пъти. Имах такова предпочитание и считам, че можех да допринеса за развиването на плана, само че трябваше и другата страна да е на същото мнение ”, съобщи аржентинецът, който означи 203 гола за “виолетовите ” по време на 9-годишния си престой на Артемио Франки ”. 
 Батистута поздрави Малдини за подновяването на контракта му с Милан Батистута поздрави Малдини за подновяването на контракта му с Милан
“Рома може да направи добър сезон, само че същото важи за Интер и Милан. Първенството ще е забавно, много тимове имат шансове. Да забележим кой ще се възползва от своите ”, разяснява Батистута. 

“Не обичам да върша съпоставения. Аз съм си аз и това е. Всеки би трябвало да се стреми да развива качествата си, а не да наподобява на различен. Радвам се, когато виждам по какъв начин сегашните водещи нападатели вкарват голове, само че не се възнамерявам по какъв начин аз бих се справял в актуалния футбол ”, добави някогашният аржентински национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР