Легендата на европейския баскетбол Василис Спанулис ще брани емблемата на

...
Легендата на европейския баскетбол Василис Спанулис ще брани емблемата на
Коментари Харесай

Легендата Спанулис ще твори магия по паркета още един сезон

Легендата на европейския баскетбол Василис Спанулис ще брани емблемата на Олимпиакос още една година. 37-годишният водач, който е най-резултатният състезател в историята на Евролигата, ще изиграе своя 11-и следващ сезон с екипа на " червено-белите ", откакто през днешния ден стана ясно, че е подписал нов контракт с гръцкия гранд.

H ΚΑΕ Ολυμπιακς ανακοιννει την ανανωση της συνεργασας της με τον Βασλη Σπανολη. Vassilis Spanoulis re-signed with Olympiacos. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFighthttps://t.co/unT3tx9OJj
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) July 11, 2020 Спанулис дойде в Пирея от кръвния зложелател Панатинайкос през 2010-а, само че с времето завоюва любовта на почитателите, триумфирайки на два пъти с купата от най-силния европейски клубен шампионат - през 2012-а и 2013-а, за които трофеи е награден с MVP. Освен триумфите на интернационално равнище, Спанулис три пъти подвига трофея от гръцкия шампионат, като също по този начин завоюва с тима си и една Купа на Гърция. Индивидуалните му оценки пък са голям брой.

Миналият сезон Спанулис записваше междинни индикатори от 11.3 точки и 4.3 асистенции за 24 минути на паркета в 22 дуела от Евролигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР