Легендата на екшъните в Холивуд Чък Норис се снима с

...
Легендата на екшъните в Холивуд Чък Норис се снима с
Коментари Харесай

И Чък Норис е левскар. Позира с фланелка на „сините“

Легендата на екшъните в Холивуд Чък Норис се снима с фланелка на „ Левски “. Той постави и собствен подпис върху нея. На гърба на тениската с номер 11 беше изписано името на някогашния бранител и ментор на „ сините “ Елин Топузаков.

По този метод емблемата на международното кино сподели уважението си към столичния гранд и българския футбол.
Кадърът бе изработен при срещата на Чък Норис
с Кирил Евтимов по време на фестивала Showmasters London Film and Comic Com в Лондон. Събитието се организира при голям интерес през миналия уикенд в зала „ Олимпия “.

Евтимов участва на фестивала като специфичен посетител. Някои от най-големите звезди от малкия екран, киното и комиксите, както и голям брой занимателни действия бяха разполагаем на многочислените почитатели, искащи да бъдат част от това грандиозно шоу. Преди тъкмо две години в пък Кирил Евтимов подари фланелка на националния тим на България с името на Топчо на мегазвездата от „ Лоши момчетата “ Мартин Лоурънс.

Наколко дни преди старта на шампионата в клуба на „ Левски “ са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него интерес има от няколко клуба от чужбина, които опипват почвата за възможен трансфер.

Нани, както го назовават почитателите, разцъфна в родния си клуб, откакто преди този момент бе запаса в „ Берое “. Той даже се трансформира в един от играчите, които са твърдо в полезрението на националния селекционер Младен Кръстаич. Контузии обаче му попречиха да се показа даже още по-силно през предишния сезон.

Първият мач на „ сините “ е в събота против ЦСКА 1948.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР