Легендата на EastEnders Летиша Дийн се отказа от общ порок,

...
Легендата на EastEnders Летиша Дийн се отказа от общ порок,
Коментари Харесай

Звездата на BBC EastEnders Летиция Дийн се отказа от четири размера рокля, като се отказа от един навик

Легендата на EastEnders Летиша Дийн се отхвърли от общ недостатък, с цел да помогне да реализира задачата си за намаляване.

Английската актриса играе ролята на Шарън Уотс в сапунената опера на BBC от 1985 година и външният й тип се е трансформирал доста през това време. Откакто се причисли към истинския актьорски състав на Уолфорд, тя е част от някои от най-големите сюжетни линии на сериала, от емблематичния любовен триъгълник „ Шаронгейт “ до спекулация с осиновения й брат.

Далеч от камерите, актрисата Летиция претърпя някои обилни трансформации, като нейното зашеметяващо пътешестване за намаляване остави почитателите зашеметени. Звездата от сапунен сериал съумя да хвърли два камъка единствено през миналата година, като даде приоритет на здравето и благосъстоянието си - и се отърве от един прекомерно обвързван с тях табиет " привършване на силата ".

Преминавайки от 10st 4lbs до 8st 3lbs, Летиция е свалила четири размера рокли единствено за четири месеца. Актрисата го отдава на промени в диетата си, включите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР