Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по

...
Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по
Коментари Харесай

Васил Петров нае хеликоптер за концерта си в НДК

 vasil_petrov_helicopter_3 Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по пилотиране броени дни преди мегаспектакъла „СИНАТРА: ВЕГАС“ 2, който ще се организира на 12 ноември от 20.00 ч. в Зала 1 на НДК. Известният артист издигна хеликоптер във въздуха край София като част от трескавата подготовка за идното си шоу. Концертът ще стартира с музикалната тематика от кино лентата „Невъзможна мисия“, а ценителите ще видят звездата в необикновеното амплоа на специфичен сътрудник.

Въпреки страха си от високото, Васил Петров излетя от пистата в Долна баня под управлението на умел инструктор. “Напук на терзанието ми, прекарването във въздуха беше фантастично! Красота и чист адреналин ”, сподели музикантът. Дали той ще стигне с хеликоптера до НДК или ще го включи в концерта, следва да разберем.

Васил Петров отново ще превърне Зала 1 в джаз клуб за второто издание на „ СИНАТРА: ВЕГАС “ – театър, основан в духа на 60-те години на предишния век. В шоуто музикантът ще представи авторски аранжименти на безконечните шлагери на Франк Синатра. Специални посетители на сцената ще бъдат американската блус и соул звезда Брус Джонсън и поп артистът Орлин Павлов. Към тях ще се причисли и Михаела Филева.

Мегаспектакълът „ СИНАТРА: ВЕГАС “ 2 ще бъде микс от суинг, джаз и боса нова. Музиката ще е под съпровода на „ AllStars Биг Бенд ” с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-хубавите джаз музиканти на България. Атмосферата на Лас Вегас ще бъде допълнена от кабаре балет в обилни театрални костюми по дизайн на Кремена Халваджиян. Хореограф е Алекс Енева, режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, а концепцията за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР