Легендата на Даниел Боримиров участва в турнира за ветерани в

...
Легендата на Даниел Боримиров участва в турнира за ветерани в
Коментари Харесай

Боримиров затвърди целта спечелване на Купата и допълни: Виждам ентусиазъм

Легендата на Даниел Боримиров взе участие в шампионата за ветерани в памет на Александър Костов. След края шефът на Управителния съвет на " сините " разяснява тематиката с Насиру Мохамед и за следващ път затвърди задачата пред клуба - спечелването на Купата на България.
" Нашата цел е да спечелим Купата. Събрали сме се доста добър и екип, и колектив. Надявам се, всеки да помогне Левски да приключи уместно. Ще е мъчно и тежко. Спрявали сме се през годините. Ще се оправим и в този момент. Правим всичко допустимо да има финансово усъвършенстване.
Виждам възторг в очите на хората. Подкрепят ни и това е най-радващото, тъй че имаме страховит тил в лицето на нашите почитатели. През годините са го доказвали. Все още не желая да разясня тематиката „ Насиру”. Предприели сме стъпки. Надявам се другата седмица да се разбере " - съобщи Боримиров.
Той сподели няколко думи и за Александър Костов: " Сашо Костов е една от най-големите митове на Левски. Събрахме се в негова памет. Мисля, че шампионатът беше добре. Позабавлявахме се и се видяхме със остарели другари ".
За " сините " следва посещение на Берое в финален за двата отбора формален дуел през 2021 година. Преди него .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР