Легендата на Дани Алвеш стана поредният, който коментира . Завърналият

...
Легендата на Дани Алвеш стана поредният, който коментира . Завърналият
Коментари Харесай

Алвеш изуми: "Подмина" Меси за "Златната топка", посочи неноминиран за фаворит

Легендата на Дани Алвеш стана следващият, който разяснява . Завърналият се неотдавна на " Камп Ноу " краен защитник уточни и своя любимец за премията. Това обаче не е Лионел Меси.
Именно аржентинецът е апетитен от мнозина за футболиста, който съвсем сигурно ще завоюва наградата за удивителен 7-и път в кариерата си. Както е известно, той е играл с Дани Алвеш дълги години в Барселона и двамата имат отлични взаимоотношения.
Въпреки това 38-годишният бразилец счита, че различен състезател би трябвало да получи наградата, като става въпрос за подобен, който даже не е номиниран. Алвеш засяга Кристиан Ериксен, който претърпя тежък случай на Европейското състезание по футбол през това лято.
Дани Алвеш уточни датчанина поради всичко, през което е минал, като също така показа, че по негово мнение сходен ход би бил голямо обръщение към футбола от целия свят. Все отново играчът на Барселона призна, че най-хубавият в света е Меси.
" Ериксен заслужава " Златната топка " през тази година. За това, през което мина. Това ще е мощно обръщение за целия свят на футбола, хората ще се по-съпричастни. Меси е най-хубавият, както е от 20 години насам, само че би било хубаво за всеки, в случай че Ериксен я бе спечелил " - призна Алвеш.
За самото завръщане на бранителя в обичания му клуб също се изписа доста заради възрастта му. Оказва се обаче, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР