Легендата на Чикаго Булс Скоти Пипън е убеден, че Антъни

...
Легендата на Чикаго Булс Скоти Пипън е убеден, че Антъни
Коментари Харесай

Скоти Пипън: Антъни Дейвис трябва да е лидерът на Лейкърс, а не ЛеБрон

Легендата на Чикаго Булс Скоти Пипън е уверен, че Антъни Дейвис би трябвало да поеме диригентската палка от ЛеБрон Джеймс в тима на Лос Анджелис Лейкърс. Шесткратният първенец от НБА гостува в предаването на ESPN " The Jump ", където приказва по тематиката кой би трябвало да се потвърди повече в Асоциацията - Дейвис или звездата на Милуоки Янис Адетокумбо. Пипън избра крилото на Лейкърс, тъй като Янис към този момент е извършил упованията от себе си в Лигата.

" Всички осъзнаваме, че ЛеБрон Джеймс изигра своята роля през последните 20 години и няма да е индивидът, който ще понесе тима на Лос Анджелис Лейкърс. Ако " езерняците " желаят да стигнат надалеч този сезон, то в нападателен проект тежестта би трябвало да падне върху раменете на Антъни Дейвис. Даже и в предпазен проект още веднъж той би трябвало да е опората на отбора ", сподели Пипън.

Джеймс и Дейвис оформиха ужасно партньорство до прекъсването на сезона. Краля записваше приблизително по 25.7 точки, 7.9 битки и 10.6 асистенции, до момента в който тежкото крило оставяше по 26.7 пункта и 9.4 овладени топки на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР