Легендата на Черно море Тодор Марев очаква красив мач с

...
Легендата на Черно море Тодор Марев очаква красив мач с
Коментари Харесай

Тодор Марев: Черно море може да прекъсне черната серия срещу Лудогорец

Легендата на Черно море Тодор Марев чака хубав мач с Лудогорец в неделя вечерта на " Тича ". И победа за своя тим. 

" Двата тима са на доста високо равнище сега и сигурно ще предложат най-хубавото от себе си. Трудно е да се вършат прогнози кой ще завоюва, само че моето предпочитание, несъмнено, е това да бъде родният ми Черно море. Предвид качествата на играчите и положителната форма, в която се намират, чакам хубав мач ", съобщи Марев.

" Вярно е, че Черно море е в дълга серия от загуби против Лудогорец, само че ми прави усещане, че в последните срещи им се противопоставяме сполучливо, само че заради малшанс и странични фактори не можем да вземем точки. Особено в Разград, когато са се намесвали и съдиите. От началото на сезона обаче реферите свирят добре и не вършат неточности, тъй че чакам да се оправят и с дуела на " Тича ", и съдийството да остане на назад във времето ", добави рекордьорът по изиграни мачове за " моряците ".

" При Лудогорец може и да има насъбрана отмалялост при някои играчи, само че въпреки това те разполагат с дълга и равностойна скамейка, и това няма да им се отрази на играта. Хубаво е, че този мач сред тези противници в този момент е във Варна и Черно море ще разчита и на 12-ия си състезател - феноменалната си аудитория. Надявам се нашите да продължат да натрупат точки в идващите срещи ", сподели още Тодор Марев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР