Легендата на чалгата Илиян Михов – Баровеца има ново амплоа.

...
Легендата на чалгата Илиян Михов – Баровеца има ново амплоа.
Коментари Харесай

Помните ли легендата на чалгата Илиян Михов – Баровеца? Ето как сгъна Софи Маринова на четири и я постави в малкия си джоб (ВИДЕО)

Легендата на чалгата Илиян Михов – Баровеца има ново амплоа. Легендата на чалгата, който подлуди почитателите на попфолка през 1994 година с песента „ Баровец “, от която идва и прякорът му, се е цанил за преподавател. Михов е роден в Ловеч, само че живее със фамилията си в  София от доста години. Той преподава в 144-о учебно заведение в квартал „ Младост 3 “. Човекът, който преди двадесетина години пееше „ Баровец, баровец съм аз, баровски ще си пребивавам всеки ден и час “ твърди, че образова хлапетата единствено на тази част от музиката, която е в образователната стратегия. Това включва солфеж и класическа музика. На фолк образова единствено частни възпитаници, които се записват при него на спомагателни уроци. „ Никога не разбърквам нещата. Обучавам учениците си единствено по програмата от министерството – национална музика, класика, детски песни. Виж, в случай че има и такива, които се интересуват и желаят да учат фолк, то им обяснявам нещата единствено на тях “, изяснява Баровеца.

Подобен ход преди време направи и друга икона на чалгата – Софи Маринова

Тя опитва да се набута в 119-о, само че претърпя безспорен провал. Бесни родители на възпитаници се сплотиха дружно и отрязаха квитанцията на певачката. При това не ставала дума за това Софи да преподава часове по музика, а единствено да взе участие в границите на един учебен кръжок, като изпее на децата няколко песни и оцени техните качества. Част от майките на учениците в кръжока се възпротивили, че Софи не е добър честен образец за подрастващите и по тази причина децата им не би трябвало да я виждат от близко. Заради тях учебното заведение отдръпнало поканата си към певицата. „ Оказа се, че Софи може да ни показа на Евровизия, само че не и да влезе в едно столично учебно заведение “, разясняват преподаватели. Те споделиха, че не са съгласни с решението на родителите, само че няма по какъв начин да стачкуват, откакто родителите имат право на несъгласие за присъединяване на който и да било в учебните стратегии. Интересно е, че Баровеца и Софи Маринова имат професионална връзка – двамата изпяха преди време парчето „ Стари рани “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР