Легендата на Бразилия Пеле изпрати съобщение с пожелание за късмет

...
Легендата на Бразилия Пеле изпрати съобщение с пожелание за късмет
Коментари Харесай

Пеле пожела късмет на Роналдо в Ман Юнайтед

Легендата на Бразилия Пеле изпрати известие с благопожелание за шанс на Кристиано Роналдо в обществените мрежи след потвърждаването на прехвърлянето му от Ювентус в Манчестър Юнайтед.

Завръщането на португалеца на „ Олд Трафорд “ бе официализирано в последния ден от трансферния прозорец и петкратният притежател на „ Златната топка “ разгласява прочувствено послание към почитателите, казвайки, че се връща там, където е неговият дом.

„ Няма по-добро възприятие от това да покоряваш света и да се завърнеш вкъщи. Бъди постоянно благополучен, Кристиано “, разяснява Пеле под поста на португалската звезда.

Роналдо вкара 118 гола в 292 мача за Юнайтед сред 2003-2009, като завоюва три пъти Висшата лига, по един път Шампионска лига и ФА Къп, и два пъти ФА Къп.

„ Манчестър Юнайтед е клуб, който постоянно е имал особено място в сърцето ми. Изключително доста ме трогнаха известията, които получих след новината в петък. Нямам самообладание да играя на „ Олд Трафорд “ пред цялостен стадион и да видя още веднъж почитателите. Очаквам с неспокойствие да се причисля към отбора след паузата за националните тимове и се надявам на един доста сполучлив сезон “, сподели той пред клубния уебсайт.

Междувременно Пеле разкри, че прекосявал профилактични прегледи в болница и че е в положително здраве, отричайки появила се информация за сериозен здравословен проблем.

„ Хора, не съм се замайвал и съм в доста положително здраве. Отидох за профилактичните ми прегледи, които не съумях да направя преди поради пандемията “, написа той в обществените мрежи. 80-годишният бразилец получи здравна помощ в парижка болница през април, откакто получи сериозна пикочна зараза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР