Легендата на Бразилия и Интер Адриано беше обзет от емоции,

...
Легендата на Бразилия и Интер Адриано беше обзет от емоции,
Коментари Харесай

Адриано избухна в рев, когато разбра, че влиза в Алеята на славата на Бразилия

Легендата на Бразилия и Интер Адриано беше налегнат от страсти, откакто разбра, че бива одобряван в Алеята на славата на стадион „ Маракана”. Постиженията в играта на Императора ще бъдат маркирани с неговите отпечатъци, които ще бъдат излети върху плоча, която ще бъде сложена пред емблематичния стадион.

Така той се причислява към сътрудниците си от Селесао – Роналдиньо, Ромарио, Зико и Гарична, с цел да може Адриано да получи тази чест. Той има 27 гола в 48 мача, а при съобщаването на новината той избухна в сълзи. Той разгласява серия от прочувствени фотоси с реакцията му в Instagram, пишейки: „ Когато разбрах новината, че моят крайник ще е на Маракана. Благодаря за всичко”, написа Императора.

Въпреки че има чувството, че той в никакъв случай не съумя да осъществя изцяло своя капацитет в играта, Адриано е извънредно известен някогашен футболист и неговият мощен удар с левия крайник е добре помнен от почитателите на играта.

„ Изключително съм разчувствуван. Това постоянно е било моя мечта”, пък добави той пред кореспонденти.

Поради пандемията от ковид церемонията в Рио де Жанейро ще бъде отсрочена, тъй че да може почитателите да участват на формалното разкриване. „ Идеята е да се уважи Адриано, когато обществеността може да гледа мачове присъствено”, сподели Адриано Сантос, ръководител на комисията, която избира кои играчи да влизат в Алеята на славата.

В неговите „ златни години” Адриано бе изцяло неудържан от противниковите бранители, а през 2004-а и 2005-а приключи шести и седми за Златната топка. Златан Ибрахимович пък неотдавна разяснява, че Адриано е „ чисто животно” в играта и е имал всички нужни качества.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР