Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Видолов е фаворит номер 1

...
Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Видолов е фаворит номер 1
Коментари Харесай

Легенда на Ботев фаворит за шеф на ДЮШ на Арда

Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Видолов е любимец номер 1 за поста Директор на детско-юношеската школа на новака във Втора лига Арда (Кърджали), научи Българска телеграфна агенция. Техничният някогашен полузащитник е предпочетен от клубното управление в конкуренцията на още четирима кандидати за поста.

48-годишният Видолов ще има сложна задача, като би трябвало да вдигне равнището на школата на Арда от локално най-малко на положително за равнището на пловдивските зонови групи, където играят локалните футболни гении. Всъщност кърджалийци имат шанса да започват на равнище Елитна група до 17 години, защото младшата възраст ще играят бараж за влизане там във вторник, 5-и юни.

Костадин Видолов е оставил като футболист ярка следа в Марица, където започва във футбола, а по-късно минава през Локомотив и Ботев в Града под тепетата. Има недълги интервали в столичните ЦСКА, Левски, както и в Берое (Стара Загора). Прави прилична кариера в турското състезание, както и в немската Втора Бундеслига. След като завърши с футбола, е работил като треньор главно в Ботев (Пловдив), където беше и в школата, и в мъжкия тим.
Югоизточна Трета лига 34 кръг, вторник 29 май  Асеновец (Асеновград) 0:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР