Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев - Гецата не бе

...
Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев - Гецата не бе
Коментари Харесай

Легенда на Ботев : Не съм впечатлен от играта на отбора

Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев - Гецата не бе удовлетворен освен от ремито 1:1, което се получи в " Коматево ", само че и от представянето на " жълто-черните " в дербито с градския противник Локомотив.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" И двата гола паднаха след груби неточности на играчите в отбрана. Ботев съумя да осъществя, само че не резервира този задатък, за жалост, сподели той пред  “Мач Телеграф ".

Сега следва дълга пауза и треньорите, и футболистите, ги чака доста работа. От равенството с Локо Пд няма по какъв начин да бъда удовлетворен. Преди това бе изгубена срещата със Септември в София с 1:2. Те имат доста млад тим, само че ни победиха. Нашите съумяха да надделеят над Черно море във Варна. Малко на шанс победиха и Берое.

Не съм впечатлен от играта на Ботев. Не мога, тъй като са надалеч от равнището, което желаят всички. За мен, персонално, доста мъчно може да се гони седмото място. Първо би трябвало да влязат в тази група, с цел да имат опция да се борят за седмата позиция, която дава право на бараж за Европа, даже възможностите да са теоретични. Има обаче да се топи сериозна разлика. Ще бъде в действителност доста мъчно, тъй като би трябвало да печелят от тук до края на сезона във всяка една среща. А Славия и Арда са доста грамотни тимове ", съобщи Георгиев.

" Определено Тодор Неделев липсваше на терена в неделя. Това се видя с просто око, само че не ги вземам решение аз тези неща. Това е преценка на управлението и той отиде в Лудогорец. Феновете за следващ път бяха до тима и го подкрепяха енергично от първата до последната секунда. Малко са отборите, които могат да се похвалят с толкоз вярна аудитория, която демонстрира непрекъснато безрезервната поддръжка и обич. Най-важното за мен е Колежа да стане допустимо най-бързо. Какво ще се случва след това е различен въпрос. Надявам се да го открият април месец. Време е Ботев Пд да се върне вкъщи ", продължи Гецата.

" Не съм удовлетворен от дербито. Трябваше Ботев Пд да победи, само че не се получи. Личи си, че има накъде да израства този тим. На стадиона липсваше и Азрудин Валентич... ", приключи легендата на " жълто-черните ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР