Легендата на Ботев (Пд) - Атанас Пашев - заяви, че

...
Легендата на Ботев (Пд) - Атанас Пашев - заяви, че
Коментари Харесай

Атанас Пашев: Ще е страхотно, ако Ботев играе в групите на Лига Европа или Лигата на конференциите

Легендата на Ботев (Пд) - Атанас Пашев - съобщи, че ще бъде ужасно, в случай че тимът стигне до груповата фаза на Лига Европа или Лигата на конференциите.

Той съобщи, че има вяра, че са привлечени верните нови попълнения и уточни къде съгласно него би трябвало да бъде отборът през идната година в шампионата.
 Само за няколко дни Ботев (Пловдив) продаде над 2000 абонаментни карти
Само за няколко дни Ботев (Пловдив) продаде над 2000 абонаментни карти

За това оповестиха " канарчетата "

" Честно казано се надявам нещата да се получат и тимът да надгради. Всички желаеме това и ще сме радостни да се случи. Доста нови попълнения има и се надявам да съумеят да се приспособяват бързо. Взехме играчи с положителни визитки и това е хубаво. Вярвам на Душан Керкез, че е съумял да вземе точните хора на всяка позиция, искам им триумф и им притискам палци нещата да се получат. Имаме в състава си Ивелин Попов и това е позитивно. Той направи един отличен сезон с Ботев Пд. Сега Лъчезар Балтанов ще се опита да съобщи опита си на младите момчета в клуба ", съобщи той пред " Мач Телеграф ".

" Мисля, че ще успеем да подобрим класирането си през идния сезон. Важно ще е за всички това нещо да се случи. Реалната цел на Ботев би трябвало да е в Топ 3 и да се опита да вземе Купата на България още веднъж. Мястото на този клуб е в тройката на класирането. Не ми се желае да се вършат сметки за седмото място или нещо друго. Това не приляга на клуб като Ботев Пд. Дано тимът да върви в вярната посока. Сега предстоят и мачове в Лига Европа и всички ги чакаме с неспокойствие. Важно е да продължим напред. Марибор е несъмнено допустим противник, който имаме сили да отстраним. Те са реализуем тим и момчетата би трябвало да бъдат съсредоточени.

Мисля, че с нашата аудитория ще успеем да ги сразим, този стадион и тази аудитория заслужават да гледат мачове от европейските клубни шампионати. Огледалото на свършената работа е в тези мачове. Тогава се вижда най-добре кой какво може. Ако успеем да стигнем до групова фаза дали на Лига Европа, дали на Лигата на конференциите ще е ужасно ", приключи Атанас Пашев.
 Ботев (Пд) показа още две нови попълнения
Ботев (Пд) показа още две нови попълнения

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР