Легендата на Бостън Селтикс Пол Пиърс, който в момента се

...
Легендата на Бостън Селтикс Пол Пиърс, който в момента се
Коментари Харесай

Пол Пиърс посочи отбора с най-добрата стартова петица в НБА

Легендата на Бостън Селтикс Пол Пиърс, който сега се показва като анализатор в предаванията на ESPN, уточни стартовата петица точно на " келтите " като най-хубавата в Лигата. Титулярите на Селтикс са Кемба Уокър, Джейлън Браун, Гордън Хейуърд, Джейсън Тейтъм и Даниел Тайс, които съгласно вижданията на първенеца от 2008-а са задоволително съществени имена, с цел да са №1 в Лигата в тази субективна ранглиста.

" Бостън съставлява най-голямата опасност за купата, като това не е тъй като играх там. Джейсън Тейтъм стартира да играе като суперзвезда преди прекъсването на сезона. Според мен Бостън има най-хубавата стартова петица в НБА ", съобщи Истината.

I’ll wait pic.twitter.com/CIjA0cGeRW
— Paul Pierce (@paulpierce34) June 26, 2020 Трябва да се признае, че " келтите " в действителност вършат страховит сезон и поради това са трети на изток с 43 победи и 21 загуби. Крилото Джейсън Тейтъм записва сериозен скок в показатателите си и свети със приблизително по 23.6 точки, 7.1 битки, 2.9 асистенции и 1.4 отнети топки в 59 мача до момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР