Легендата на бокса Майк Тайсън се завърна на ринга и

...
Легендата на бокса Майк Тайсън се завърна на ринга и
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Рой, трябва да го направим пак!

Легендата на бокса Майк Тайсън се завърна на кръга и приключи при тъждество против различен именит боксьор - Рой Джоунс - младши в Лос Анджелис. След борбата Железният Майк остана удовлетворен от дуела.

" Ще приема равенството. Мисля, че завоювах, само че съм удовлетворен и на тъждество, тъй като почитателите харесаха показаното, тъй че и аз съм благополучен. Рой, ти продължи да се биеш. Знам си, че те нацелих с някои положителни удари, а ти ги пое и продължи. Уважавам това ", съобщи Тайсън.

" Аз упражнявах за 3-минутни рундове. Понякога тези две минути ми се костваха като три. Но просто се веселя, че прекосих през това първо тестване. Дали ще се удрям още веднъж? Абсолютно. И Рой ще е в бойната карта също ", добави още той.

" Щастлив съм, тъй като изкарах 8 рунда. Всички знаят, че мога да нокаутирам, само че не всички знаеха дали мога да изкарам 8 или 10 рунда, тъй че съм доста удовлетворен. Нокаутите нищо не значат, значимото е да може да изкараш до края на борбата. Когато той ме удари, отидох към проект " Б " и отвърнах на удара. Рой, би трябвало да го създадем отново ", сподели Железният Майк.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР