Легендата на Бетис и испанския футбол Хоакин Санчес се сбогува

...
Легендата на Бетис и испанския футбол Хоакин Санчес се сбогува
Коментари Харесай

Хоакин на сбогуване: Бетис никога няма да напусне сърцето ми

Легендата на Бетис и испанския футбол Хоакин Санчес се сбогува с " вердибланкос " с прочувствена конференция.

" Колко мъчно е да кажеш " Дотук ". Трудно е да се откажа от това, което е животът ми, откогато се помня. Вземането на решение с мисълта, че е най-хубавото, преди беше скоро, а по-късно щеше да е късно. Винаги ще диря метод да продължа да способствам ", стартира Хоакин.

" Имам прелестни прекарвания. Това не е довиждане, слизаш на една гара и се качваш на друга със същия възторг. Мечтаех да играя за първия тим на Бетис. Спомняйки си тези моменти, съзнавам, че не е било елементарно. Много останаха по пътя. Фернандо Васкес ме включи в първия тим. Татко, разбрахме, аз съм състезател на най-хубавия тим в света: Реал Бетис ", продължи той.

" Чувствам се благополучен. Не разбирам футбола без наслада, нито живота си без наслада. Като човек не изневерявам на себе си, подобен съм. От сърце го споделям, не скърбя за нищо. Опитвал съм се да се любувам на кариерата си. Благодаря на хората, които ме придружаваха в продължение на 23 години, сътрудници, чиновници, пресслужба, медии ".

" Тръгвам си с тъгата сега и със спокойствието, че съм извършил дълга си на експерт. Дадох всичко всеки ден от живота си, Хоакин си потегля, само че Бетис е безконечен. Никога няма да напусне сърцето ми ", приключи Хоакин Санчес.
 Фалит грози Валенсия, в случай че
Фалит грози Валенсия, в случай че " прилепите " изпаднат от испанския хайлайф

За клуба към този момент всичко е на живот и смърт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР