Легендата на Берое - Ивко Ганчев, сподели пред Мач Телеграф

...
Легендата на Берое - Ивко Ганчев, сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Легенда на Берое: Ситуацията в клуба е притеснителна

Легендата на Берое - Ивко Ганчев, показа пред " Мач Телеграф " мнението си за клуба. Той съобщи, че действителната цел на отбора е седмо или осмо място.

" Трябва да се печелят срещите. С всеки минал мач това, което се чува из града, не е прелестно. Говори се, че нещата в клуба не са добре и това е много притеснително. Не е прелестно. Все отново в Берое играят много задгранични играчи, които са пристигнали не дотолкоз да печелят високи пари, а да се продават по-късно. Целта е да ги виждат и по тази причина са част от Берое. Затова и не престават да играят. Трябва да се стягат и да печелят, колкото се може повече точки ", стартира Ганчев.
 Сегундо Пачаме: Обстановката в Берое е доста добра, всички си оказваме помощ ”
Сегундо Пачаме: Обстановката в Берое е доста добра, всички си оказваме помощ ”

Голмайсторът за обстановката в клуба

" Добре беше за тима, че нямаше огромна пауза за тях. Все отново играха за Купата на България против Бдин и победиха с 2:1. Добре беше, тъй като не излязоха от игровия темп за мачовете. Ако не бяха играли за Купата, щеше да се търси съперник за контролна среща. Бдин бяха добър съперник за Купата и продължаването напред в шампионата би трябвало да им вдъхне в допълнение убеденост. Не бива да се приказва за отмалялост в този стадий на полусезона. Имаше много време за възобновяване по време на тази пауза. До края на сезона мисля, че Берое мъчно може да се пребори за място измежду първите шест тима. Предполагам, че действителната цел би трябвало да бъде седмо или осмо място. Това е изцяло действително и в този миг не е инцидентно, че отборът се намира в тази част на класирането. Погледнато действително това е и равнището на футболистите, които са в отбора. Няма играчи, които да са толкоз качествени, че да се открояват. Не знам дали новото попълнение скоро ще може да играе, само че всички имат предпочитание и упоритости. Най-вече, с цел да излязат на пазара. Вече има сработка сред играчите ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР