Легендата на Байерн Мюнхен Оливер Кан бе представен като нов

...
Легендата на Байерн Мюнхен Оливер Кан бе представен като нов
Коментари Харесай

Оливер Кан стана шеф в Байерн Мюнхен

Легендата на Байерн Мюнхен Оливер Кан бе показан като нов член на Борда на шефовете на клуба. Той влезе в него публично през предходната седмица, а през януари 2022 година ще наследи Карл-Хайн Румениге като ръководител. Докато това време настъпи, Кан ще работи паралелно до Румениге и спортния шеф Хасан Салихамиджич.

„ Тези 14 години като състезател в Байерн бяха извънредно прекарване за мен. Нито можеш да забравиш клуба, нито можеш да го напуснеш същински. Затова и не се замислих дълго, когато пристигна предлагането към мен ", съобщи 50-годишният някогашен вратар, който даде обещание да остави настрани своя характер. „ Емоциите бяха значими за мен като състезател, само че в бизнеса те не всеки път са от изгода ", сподели Кан.

„ Един популярен треньор на Байерн един път сподели, че в случай че подпишеш с този клуб, би трябвало да си наясно в какво се забъркваш. В Байерн всичко опира до това да си номер едно във всеки аспект. Искаме да предоставим на почитателите отличен футбол, а за това е належащо да създадем икономическата среда ", добави вратарят, изиграл 632 мача за Байерн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР