Легендата на Байерн (Мюнхен) Джоване Елбер е на мнение, че

...
Легендата на Байерн (Мюнхен) Джоване Елбер е на мнение, че
Коментари Харесай

Джоване Елбер: Настоящият отбор на Байерн може да победи Реал

Легендата на Байерн (Мюнхен) Джоване Елбер е на мнение, че тимът е трети по мощ в Шампионската лига след испанските грандове Барселона и Реал (Мадрид). Бразилецът си пожела за възможен противник на полуфиналите в шампионата " кралския клуб ".

" Байерн се разви доста през този сезон. При Карло Анчелоти не можеше да се каже, че тимът ще се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига. При Юп Хайнкес всичко се промени.

Загубата в Париж не бе приятна, само че вкъщи " баварците " демонстрираха, че могат да се оправят с ПСЖ. Нашият тим е подготвен на всичко. Реал (Мадрид) е зле в шампионата и поради това ще се концентрира в Шампионската лига. Имаме и Барселона с Лионел Меси. Аз слагам Байерн на трето място. В два мача всичко може да се случи.

Пожелавам си Реал за полуфиналите. Отпаднахме злополучно от тях предходната година. Като посетители играхме супер, само че съдията повлия на мача. С сегашния тим можем да бием Реал (Мадрид).

Не считам, че другите тимове в Бундеслига са станали по-слаби. Байерн направи голяма крачка напред. Не би трябвало да позволяваме останалите да ни настигнат ", съобщи Елбер пред " Спорт1 ".

 Байерн (Мюнхен) готви двоен удар по Тотнъм
Байерн (Мюнхен) готви двоен удар по Тотнъм

" Баварците " отмъкват Маурисио Почетино и Хари Кейн
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР