Легендата на Барселона - Шави призна, че Байерн (Мюнхен) е

...
Легендата на Барселона - Шави призна, че Байерн (Мюнхен) е
Коментари Харесай

Шави: Байерн е един от фаворитите в Шампионска лига

Легендата на Барселона - Шави призна, че Байерн (Мюнхен) е един от любимците за спечелването на Шампионска лига през този сезон.

Той подреди баварците до Барселона, Реал (Мадрид) и Манчестър Сити.

" За мен четири отбора стоят на едно равнище: Барселона, Реал (Мадрид), Манчестър Сити и Байерн. Всеки във футбола е респектиран от Юп Хайнкес, а този почит се вижда и в неговия тим. Той още веднъж внесе ред. Байерн е по-стабилен отбранително, има положително създаване на играта си. А пресирането: впечатляващо е, че тимът още веднъж играе затворено. Тимът атакува групово, само че се връща в избрани етапи и обратно. Това ми припомня на 2013 година. Байерн е на път още веднъж да откри своята форма от требъла.

Хави е значим дирек, един от най-хубавите отбранителни халфове в Европа. Той заслужава още веднъж да бъде викан в националния тим. Той би трябвало да играе на Световното. Томас Мюлер също ми харесва. Винаги някак си вкарва голове. Роберт Левандовски и Йошуа Кимих също. Кимих може да играе в отбрана, само че и като халф. Това ще е бъдещата му позиция, тъй като Кимих постоянно желае да има топката, той има мощна игра с пасове и супер схващане за играта ", сподели Шави в изявление за " Bild ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР