Легендата на Барселона - Роналд Куман коментира неуспешния му престой

...
Легендата на Барселона - Роналд Куман коментира неуспешния му престой
Коментари Харесай

Куман: Не ми дадоха времето, което получи Шави

Легендата на Барселона - Роналд Куман разяснява несполучливия му престой като ментор на " блаугранас ". Ето какво е неговото мнение за всичко случило се в испанския гранд:

" Известно време няма да ме виждате на " Камп Ноу ", към момента не мога. При този президент не мога да се преструвам, че нищо не се е случило.

Не ми беше обещано времето, което дадоха на новия треньор Шави. Все още е мъчително за мен. Работих с доста контузени играчи. Педри към този момент е здрав, в този момент Усман Дембеле играе.

Клубът настояваше да се съглася с напускането на някои играчи, с цел да се вкарат в ред финансите. Но след това виждаш по какъв начин купуват някого за 55 милиона евро (Феран Торес), малко след напускането на Лионел Меси. Чудиш се дали нещо друго не се случва. Защо Меси трябваше да си тръгне?

Всеки треньор има потребност бордът да му даде време и да прояви самообладание. На мен също щяха да ми харесат новите попълнения. Но аз се веселя за клуба, тъй като нещата в този момент наподобява вървят по-добре. Радвам се и за играчите. Хубаво е да виждаме Френки де Йонг да демонстрира добър, демодиран футбол. Той е доста първокласен състезател ", съобщи Куман пред Algemeen Dagblad.
 Шави персонално се е заел със идната огромна трансферна цел
Шави персонално се е заел със идната огромна трансферна цел

Специалистът убеждава Франк Кесие да подпише с Барселона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР