Легендата на Барселона и български футбол Христо Стоичков направи емоционален

...
Легендата на Барселона и български футбол Христо Стоичков направи емоционален
Коментари Харесай

Стоичков: Ударихме дъното! Нужни са драстични промени

Легендата на Барселона и български футбол Христо Стоичков направи прочувствен коментар след снощното крушение на някогашния му тим. Каталунците бяха разгромени с 2:8 от Байерн (Мюнхен) в 1/4-финал в Шампионската лига, а почитателите на тима имат вяра, че след този позорен резултат най-накрая ще има генерални промени на " Камп Ноу ". За това приканва и Стоичков в студиото на малкия екран, в която работи - " Унивижън ".

" Ударихме дъното. Доста неща би трябвало да се трансформират, като стартираме с президента Бартомеу и треньора Сетиен. Играчи, да вземем за пример Пике, обявиха, че са подготвени да изоставен, тъй като се усещат отговорни. Колко футболисти бяха купени и продадени в последните години? Похарчиха се 500 милиона и нищо. Боли ме! Боли ме доста, тъй като носех тази фланелка. Барселона се нуждае от фрапантна смяна, и то в този момент. Ако имат достолепие, някои футболисти не би трябвало да се качват на самолета към Испания ", съобщи Стоичков.
“Yo sudé esta camiseta”

“Hay muchas cosas que tienen que cambiar. Comenzando desde el presidente que tiene que dimitir hoy mismo”: Hristo Stoichkov acerca del Barcelona.

En Vivo
TUDN | l
— Misión Europa (@MisionTudn) Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР