Легендата на Барселона Чави Ернандес не спести похвали по адрес

...
Легендата на Барселона Чави Ернандес не спести похвали по адрес
Коментари Харесай

Чави: Когато гледам Артур, виждам себе си

Легендата на Барселона Чави Ернандес не спести похвали по адрес на бразилския халф на отбора Артур, който е считан за правоприемник на Андрес Иниеста в клуба.

“Виждам себе си, когато виждам Артур по малкия екран. Той мисли бързо. Има естествен гений, само че най-много има доста за възстановяване посредством тренировки. Артур към този момент е зрял състезател и виждам, че има голям необработен капацитет. Приоритетът по време на всеки мач е в никакъв случай да не губи топката и той се измъква от сложна обстановка с лекост. Той към този момент разполага със мощен темперамент. Той се нуждае от най-малко още 20 мача, с цел да покаже всичките си благоприятни условия. Той има впечатляващи ударни умения и щом добие убеденост, ще направи доста повече за отбора.
“Arthur reminds me of myself.”

Do Barcelona have another Xavi? https://t.co/siYBejtl5R
— Goal (@goal) November 1, 2018 Вземете Ерик Абидал за образец. Когато дойде в Барселона, той правеше единствено няколко неща вярно. Но с упорита работа и отдаденост в тренировките той стана най-хубавият бранител на света. Нищо не става елементарно в клуб като Барселона, тъй като играейки в този тим ти преминаваш през най-големия тест в твоята кариера. В отбор като този би трябвало да направиш най-малко 200 неща, които нормално не би правил в други клубове”, разяснява Чави пред Catalunya Radio.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР