Легендата на Барселона Чави Ернандек посочи Байерн (Мюнхен) като един

...
Легендата на Барселона Чави Ернандек посочи Байерн (Мюнхен) като един
Коментари Харесай

Чави нареди Байерн сред фаворитите за спечелване на ШЛ

Легендата на Барселона Чави Ернандек уточни Байерн (Мюнхен) като един от любимците за спечелването на Шампионската лига през този сезон. Чави, който сега е общоприет шеф на катарския Ал-Сад Турки Ал-Али, подреди баварците паралелно до Барселона, Реал (Мадрид) и Манчестър Сити.
" За мен четири отбора стоят на едно равнище: Барселона, Реал (Мадрид), Манчестър Сити и Байерн. Всеки във футбола е респектиран от Юп Хайнкес, а този почит се вижда и в неговия тим. Той още веднъж внесе ред. Байерн е по-стабилен отбранително, има положително създаване на играта си. А пресирането: впечатляващо е, че тимът още веднъж играе затворено. Тимът атакува групово, само че се връща в избрани етапи и обратно.

Това ми припомня на 2013 година. Байерн е на път още веднъж да откри своята форма от требъла.

Хави е значим дирек, един от най-хубавите отбранителни халфове в Европа. Той заслужава още веднъж да бъде викан в националния тим. Той би трябвало да играе на Световното. Томас Мюлер също ми харесва. Винаги някак си вкарва голове. Роберт Левандовски и Джошуа Кимих също. Кимих може да играе в отбрана, само че и като халф. Това ще е бъдещата му позиция, тъй като Кимих постоянно желае да има топката, той има мощна игра с пасове и супер схващане за играта ", споделя Чави пред " Bild ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР