Легендата на Барселона Андрес Иниеста ще продължи кариерата си в

...
Легендата на Барселона Андрес Иниеста ще продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Иниеста ще продължи кариерата си в Япония


Легендата на Барселона Андрес Иниеста ще продължи кариерата си в шампионата на Япония, откакто преди няколко дни изигра последния си мач за каталунците. Испанският национал си потегли от "Ноу Камп" след блестяща 16-годишна кариера с екипа на Барса, а най-вероятно още на следващия ден ще разгласи решението си да заиграе в елитния японски Висел Кобе.

Днес Иниеста е отлетял за Япония, с цел да завърши контракта си с локалния клуб, а на следващия ден ще бъде публично показан на конференция, настояват медиите в Испания. Отборът на Висел Кобе е благосъстоятелност на Хироши Микитани, който е и изпълнителен шеф на компанията Ракутен, която е главен спонсор на Барселона. Отборът в никакъв случай не е печелил купата в Япония, а сега се намира на седмо място в локалната Джей лига. Ако заиграе в Кобе, Иниеста ще стане съотборник с някогашния немски национал Лукас Подолски.

От понеделник Иниеста ще се причисли към лагера на испанския народен тим за подготовката за Световното състезание в Русия идващия месец. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР