Легендата на Барселона Алберт – Чапи Ферер не скри радостта

...
Легендата на Барселона Алберт – Чапи Ферер не скри радостта
Коментари Харесай

Легенди на Барселона за Стоичков: България го обича

Легендата на Барселона Алберт – Чапи Ферер не скри насладата си от завръщането си в България, откакто предходната година взе присъединяване в 50-годишнината за юбилия на Христо Стоичков. Сега 47-годишният Ферер ще поеме ролята на старши треньор на Легендите на Барселона в шоу дуела в Стара Загора, проведен още веднъж от Камата. Спектакълът е на 20 септември от 20:00 часа.

Стоичков преди шоуто в Стара Загора: Не мога да разделя сърцето си на две

„ Радваме се, че можем да споделим тези мигове с Христо и с други толкоз значими и положителни фуболисти от 90-те години. Когата Серхи и аз играхме на Мондиала 94’ против отбора на Италия, загубихме, само че в случай че бяхме спечелили щяхме да се надигнем против България. Жалко, че не се случи, тъй като щяхме да спечелим”, пошегува се Ферер.

„ За нас е чест да се върнем назад. Що се отнася за Христо, той е наш приятел, един прелестен, занимателен човек, който доста се ядосваше доста по време на мач. Голям човек, огромен състезател. Предполагам, че за България е един от най-хубавите играчи, само че за Барселона е доста специфичен футболист”, доълни той на конференцията преди шоуто в сряда.

Балъков: Взимайте образец от Стара Загора

Серхи Бархуан, който е част от отбора на Легендите на Барселона показа усещанията си от 50-годишния празник на Стоичков предходната година. Според някогашния бранител на каталунския гранд Камата е спечелил любовта на цяла България.

„ Безкрайната любов, която хората имат, видяхме когато играхме предходната година за неговата годишнина. Видяхме стадионът цялостен, макар че огромна част от футболистите на терена към този момент не са във форма и не могат да устоят. Това, че валеше не накара почитателите даже да помръднат. Това бе огромна проява за любовта на хората към Христо и за това какво е той за България. Утре той ще бъде единственият, който сигурно няма да загуби”, показа Бархуан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР