Легендата на българския волейбол и член на Управителния съвет на

...
Легендата на българския волейбол и член на Управителния съвет на
Коментари Харесай

Боре Кьосев за купона в Казанлък: Дадох 20-30 лева на оркестъра

Легендата на българския волейбол и член на Управителния съвет на родната федерация Борислав Кьосев разяснява пред NOVA купона на централата в Казанлък, състоял се ден преди Общото заседание, на което Данчо Лазаров бе одобрен за президент до 2021 година. Кьосев изясни, че това е бил празник за сближение на колектива, защото всички са били наясно, че идното заседание не е било за избор на нов президент.

Кьосев разяснява, че ситуацията е била ведра и всички присъстващи са останали удовлетворени. Освен това, някогашният волейболист разяснява обстоятелството, че Лазаров ще управлява волейбола и отсега нататък.

„ Когато една конструкция действа, не трябва да я променяме. Благодарствените слова за организацията на Световното, което бе на доста високи равнище, не считам, че е нужна смяна. Общото заседание удостовери това, което считаме за редно. Няма промени, би трябвало да надграждаме, с цел да се развива още по-добре българският волейбол “, разяснява Кьосев това, че Данчо Лазаров остава отпред на волейбола ни до 2021 година.

Запитан за купона на федерацията, състоял се преди Общото заседание в Казанлък и за ромския оркестър, както и за главнодействащата си роля, Кьосев изясни:

„ То стана много забавно. Тази вечер бе на сближение и вечер на тържество. Подготовката бе доста добра, имаше детски отбор, хубава стратегия, имаше дует, извършил доста хубави песни. Обстановката бе ведра. Знаехме, че това Общо заседание не бе за избиране на президент, а за сближение на колектива. Искахме да чуем мнението на Световната федерация за организацията на Световното “, стартира в детайли Кьосев.

„ В един миг пристигна оркестърът от ромски генезис. Те желаеха да покажат качество, само че не им доближава квалитет. Получи се по този начин, че Данчо Лазаров погледна скептично и по този начин се взе решение да взема нещата в свои ръце. Дадох им 20-30 лв. за оркестъра. Те бяха удовлетворени. Боричич извади 100 евра, Ренато Арена 50 евра и по този начин стана забава, разчупи се ледът. Аз поех палката, както съм бил на игрището, и стана едно шоу и считам, че е обикновено, когато някой има познания, да поеме нещата, с цел да не стават конфузни обстановки пред Международната федерация и те останаха удовлетворени от програмата и ситуацията “, изясни ведро Кьосев.

„ Всички бяха удовлетворени, а в медиите излезе, че сме се събрали да се веселим, още преди да сме избрали президент. Бе забавно и програмата бе за всички. Видях в очите на всички, че им беше прелестно. Боричич е с балкански нрав. Арена има близки контакти с федерацията ни. Mисля, че по-добре от тази обстановка да измъкна максимума, не можеше да се получи “, приключи Кьосев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР