Легендата на българския волейбол Борислав Кьосев е категоричен, че битката

...
Легендата на българския волейбол Борислав Кьосев е категоричен, че битката
Коментари Харесай

Легендата Боре Кьосев: Първенството не е решено!

Легендата на българския волейбол Борислав Кьосев е безапелационен, че борбата за купата в мъжкото състезание към момента не е решена. Фаворитът " Лукойл Нефтохимик " води на ЦСКА с 2:0. Следващите три мача от финалния плейоф са в София. Срещите ще се проведат от понеделник до сряда. " ЦСКА заставам добре в първите два дуела - уверен е специфичният волейболен анализатор на " България Днес ".

- Можеха да създадат освен това. Очаквам в третия мач да реализират това, което не съумяха в Бургас. Именно този дуел ще е основен във финалите. Убеден съм, че треньорът на ЦСКА Сашо Попов ще вземе някакви ограничения. " Лукойл Нефтохимик " е съединен от плеяда национали. Трябваше им време за напасване на характерите преди да заиграят, както могат. " Според Кьосев за ЦСКА ще бъде мъчно, в случай че се стигне до пети мач в серията.

" Ивайло Стефанов е на 44 години, а Цветанов и Гайдарски също са съществени ветерани, само че въпреки това се вижда по какъв начин те вършат и невъзможното, с цел да гонят успеха - прибавя Борислав Кьосев. - Събират се три мача в три дни, само че действително няма друга зала. Радвам се, че и двата тима демонстрираха схващане. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР