Легендата на българския футбол Мартин Камбуров изпя своята лебедова песен

...
Легендата на българския футбол Мартин Камбуров изпя своята лебедова песен
Коментари Харесай

Берое благодари на гладиатора си

Легендата на българския футбол Мартин Камбуров изпя своята лебедова ария с екипа на Берое нощес, донасяйки успеха на своя тим против Славия с 2:0. По този мотив от формалния уебсайт на клуба излязоха с благодарствени думи и му пожелаха триумф в преследването на самобитния Еверест - върха на Петър Жеков по най-вече голове в българския хайлайф.

"Нападателят Мартин Камбуров изигра последния си мач за Берое при успеха над Славия с 2:0. Той изигра 77 мача от шампионата за клуба, в които осъществя 48 гола. По този метод Камбуров се подреди на 7 място във безконечната класация на Берое по маркирани голове в А група. С екипа на старозагорци нападателят се разписа във вратата на всеки един първокласен противник. През този сезон той означи 18 пъти и най-вероятно ще стане и голмайстор на шампионата. По този метод той ще бъде четвъртия състезател на „ зелено-белите “, спечелил оценката – след Петър Жеков, Петко Петков и Стойчо Младенов. Мартин Камбуров е осъществил 237 попадения в българския хайлайф!

Всички от ПФК Берое благодарим на Мартин Камбуров за всичко, което той направи за нашия обичан тим. Марто, благодарим ти за всеотдайността, професионализма и всички тези страхотни моменти, които имахме дружно! Ти оставаш в нашите сърца! Пожелаваме ти да бъдеш здрав и достигнеш своята цел! Ти го заслужаваш!

.video-wrapper.leftFloat embed,.video-wrapper.leftFloat iframe,.video-wrapper.leftFloat object { padding-bottom: 0; }.closeBtn { display: none; }.leftFloat.closeBtn { display: block; font-size: 15px; position: absolute; top: -25px; right: -5px; cursor: pointer; }.a{fill:transparent;}.b{fill:#676767;}
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР