Легендата на българския футбол Красимир Балъков продължава редовното си участие

...
Легендата на българския футбол Красимир Балъков продължава редовното си участие
Коментари Харесай

Бала участва в благотворителен голф турнир

Легендата на българския футбол Красимир Балъков продължава постоянното си присъединяване в благотворителни акции. По този следващ мотив, той изрази удовлетворението си и насладата от опцията да помогне на деца в потребност, посредством своето присъединяване в голф-турнир на клуб „ Мархжорд “.

„ Удоволствието и привилегията да взема присъединяване в благотворителен голф шампионат, дружно с мои другари и някогашни съотборници от ВФБ Щутгарт и футболни митове на Германия бе огромно – написа в персоналната си фейсбук страница Балъков.

„ Самият шампионат бе отдаден на два обществени плана, които имат за цел да подкрепят деца в неравностойно състояние. Щастлив съм, че дружно с моите сътрудници – голфъри и други донори, успяхме да съберем към 27000 евро, които са за децата в потребност. Винаги на драго сърце се включвам в такива потребни и благородни начинания, без значение от това къде се организират. “

Ето и моите сътрудници на първата обща фотография, взели присъединяване в конкуренцията на "Голф клуб Мархьордт ": Отляво надясно - Ханзи Мюлер, Маурисио Гаудиньо, Маркус Бабел, Красимир Балъков, Какао, Марио Баслер, Дарио Вош, Рема… ", приключва посланието към своите почитатели в мрежата Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР