Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев коментира актуалните

...
Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев коментира актуалните
Коментари Харесай

Пенев: Дано напролет ни болят по-малко главите и да махнем хапчетата

 Гледаме Левски - ЦСКА в края на февруари
Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев разяснява настоящите проблеми на клуба от " Българска войска " пред " Тема Спорт ".

Почетният президент на " алените " хвърля взор и върху Левски, където текат бурни процеси сега след обявената към този момент промяна на собствеността, която ще се официализира на 6 март.

" В клуба ни всичко е наред. В тима - също. Имаме добра конкуренция и всеки може да бъде сменен. Трябва да поглеждаме и към двора на Левски, с цел да знаем какво се случва. За мен е по-добре те да са мощни и да основават в допълнение конкуренция. Ние нямаме техните проблеми. При нас управлението е устойчиво, единствено би трябвало да се работи крепко ", споделя Пенев.

Той се стопира и в детайли на ролята на консултанта Люпко Петрович и взаимоотношението му с треньора Нестор Ел Маестро.

" Люпко ще даде повече самочувствие на играчите. С Ел Маестро е значимо да си разпределят коридорите и да се спогодят добре. Мисля, че няма да имат проблеми. Те се познават и отпреди. Ще се контролират един различен. Дали ще играем по-добър футбол е мъчно да се каже, тъй като всеки мач е друг.

Ние, последователите, се радваме като има голове и положения. Като обърнеш страницата във вестника и ни видиш точките обаче, стартира да ти става терсене, да ти е неловко и търсиш хапче да ти се оправи главичката.

Дано през пролетта да ни болят по-малко главите поради тима и да махнем хапчетата. Не стига, че гълтаме хапчета около живота - то не са високи цени, не е ток, вода, парни, ами и футболът да ни ядосва ", приключва легендата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР