Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев говори преди

...
Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев говори преди
Коментари Харесай

Пената: Ако попитате някои фенове колко са българите в дербито, ще ви развалят апаратите да не снимате

Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев приказва преди дербито с Левски. Първото дерби за сезона сред сини и червени е на Националния стадион „ Васил Левски “ в събота от 15:45 часа.
Прочетете още
„ Всички, които обичат футбола в България и Европа, постоянно са следили тези мачове, тъй като футболистите от двата състава са давали доста огромен принос за националните гарнитури. Плюс това постоянно упоритостта е била сред тези два клуба кой ще бъде първи, кой втори. Надявам се да има от почитателите и на двата състава интереса. Много времена минаха, постоянно са били забавни дуелите “, стартира Димитър Пенев.

„ Тази тематика (как) не мога да я разясня, тъй като това е малко засегнатост за сътрудниците треньори, които водят тимовете. Това, което е минало през мен, постоянно са ни казвали, „ играете със сериозен съперник, играете за купа “. Интерес е имало постоянно и за в бъдеще, мисля, че има добър интерес от почитателите, само че някои от почитателите, когато идват за първи път, за повторно, в случай че ги попитате какъв брой състезатели са от България, те ще блокират и ще ви скапват апаратите да не го снимате “, бе отговорът на Пенев на въпрос за това какъв би трябвало да е методът на ЦСКА в мача с Левски.

„ Това са техни връзки. Те дават отговор за състава, за играта, за всичко това, което ние може след всеки един мач да вземем присъединяване. Но преди такива мачове това е главната работа на треньорите и тези, които са около треньорите “, бе мнението на легендата на българския футбол за част от мненията на Станислав Генчев и Александър Томаш.

„ Гледах на прескок. Включвах и други мачове. Какво да го разясняваме? Няма смисъл да го разясняваме. След като загубим, би трябвало да бъдем по-спокойни външно, а вътрешно постоянно се повтарят от историята мачове за националния тим, ЦСКА, Левски. Засега съм здрав, на никое място не ме боли. Не мога да върша подобен разбор. Не би трябвало да давам някаква оценка. Очаквам да забележим един добър мач за нашето състезание и да го съпоставим с балканските и европейските страни на това равнище “, разяснява Пенев за представянето на националния тим при загубата от Северна Ирландия.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР