Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, написа

...
Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, написа
Коментари Харесай

Стоичков към Филипе Коутиньо: Дори не си помисляй да смениш Барса с друг клуб, ще пишеш история!

Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, написа трогателно писмо до играча от настоящия състав на Барса - Филипе Коутиньо. Бразилецът се намира в неприятна форма и непрестанно търпи рецензии. Писмото на Камата беше оповестено във вестник " Ел Мундо Депортиво ".

Ето го и него:

" Пиша ти тези редове, с цел да изкажа откровената си поддръжка в този нехарактерен миг, който изживяваш, въпреки на доста хора към този момент да им е харесало по какъв начин се оправи с компликациите, реализирайки два гола против Севиля. Между другото, първият бе страховит - да биеш значима дузпа вместо Меси в подобен значим мач. Това го вършат единствено най-големите.

Барса не е клуб, в който е елементарно. В първите си месеци аз също го усетих. Знам какво е нещата да не се развиват по този начин, както ти искаш, само че съм уверен, че с отдаденост и здрава работа ще се оправиш, тъй като разполагаш с всичко належащо. Ти си един от най-хубавите чужденци, идвали в миналото в Барселона.

В теб има доста футбол и би трябвало да мислиш само по какъв начин да му се насладиш. Забавлявай се по този начин, както го правиш с националния тим на Бразилия. Аз му с любувах по този начин, както с националния отбор на България и в последна сметка същото се случи и в Барса.

В никакъв случай не би трябвало да губиш кураж, тъй като от това, което съм видял, почитателите те поддържат и в действителност желаят да успееш. Не забравяй, че това са най-верните последователи в света и постоянно ще те поддържат, тъкмо както бе и при мен.

Освен това в този момент не е моментът, в който да се пречупваш, а в противен случай - в който да тръгнеш нагоре. Длъжни сме да забравим равенството с Валенсия. Първенстовто е оспорвано, идва Шампионската лига, а в идващия месец имаме три мача с безконечния зложелател - Реал (Мадрид), към който в никакъв случай не би трябвало да демонстрираме благосклонност. Това е най-големият мач в света. А ти към този момент знаеш какво е да вкараш в Ел Класико, неповторимо възприятие. Необходим си ни, с цел да задържим купата в Приемра и да стигнем до край в Купата, още повече откакто футболния Бог - Лионел Меси, получи травма против Валенсия.

И най-после, апелирам те за дребна услуга. Дори не си помисляй да сменяш тима, тъй като прочетох сходни неща тези дни. Няма различен клуб като нашия. Това е повече от клуб. И също така няма да намериш различен тим, в който да бъдеш дружно с приятелите си - Меси и Суарес, в който ще се забавляваш по този начин, правейки това, което ти носи най-вече наслада - да играеш футбол. Пожелавам ти всичко най-хубаво, от все сърце, имам вяра, че ще пишеш история с Барса. Цялата поддръжка на света и една прегръдка ".
 Филипе Коутиньо: Меси е популярен! Жестовете му демонстрират какъв брой е огромен!
Филипе Коутиньо: Меси е популярен! Жестовете му демонстрират какъв брой е огромен!

" Не ми се получаваше в последните седмици "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР