Легендата на българския футбол - Димитър Бербатов, смята, че играчите

...
Легендата на българския футбол - Димитър Бербатов, смята, че играчите
Коментари Харесай

Бербатов: Футболът ни може само да печели от подобни мачове

Легендата на българския футбол - Димитър Бербатов, счита, че играчите на Левски и ЦСКА са дали всичко от себе си, с цел да завоюват финала за Sesame Купа на България.

„ Стараха се момчетата и от двата отбора. Залогът беше доста огромен и имаше повече тактичност и повече досада. Може доста повече. На трибуните почитателите дадоха всичко от себе си “, стартира легендата.

„ Преди малко споделих, че сме малко по-темпераментни на Балканите и използваме малко по-цветущи изразни средства по време на песните. Това може да се коства обидно за дребните деца, само че това е нашата действителност. Получи се добър мач “.

„ Една неточност реши всичко. Оттам насетне момчетата се стараха, само че в такива мачове гледаш да не бъркаш повече, в сравнение с да спечелиш “.

„ Така е, футболът ни може единствено да печели от такива мачове. И двете страни се стараха да надъхват отборите си. Разбира се, може да се работи още за пиротехниката, защото имаше пукотевица по едно време, а имаше деца по трибуните “, приключи Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР