Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за

...
Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за
Коментари Харесай

Кеца с кецове за ЧРД

Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за рождения си ден през вчерашния ден. Любимият реализатор, който от години се слави с прякора си Кеца, бе сюрпризиран с подаръка от китариста си Стоян Божов и екипа, с който работи.

Празник

За дара към Найденов стана ясно, откакто от екипа му качиха видео в обществените мрежи. От клипчето е видно, че артистът не си е у дома, а в хотелска стая, защото по всяка възможност ще работи точно на рождения си ден. В хотелската стая се вижда, че има и още изненади към звездния рожденик - торта със свещички, шампанско и бели рози.

Припомняме ви, че той се появи за първи път с кецове след 40 години - това лято по време на присъединяване си в хитов клуб в Слънчев бряг.

Години

Макар да навърши 73 години, Васил по нищо не отстъпва на по-младите си сътрудници като характер на сцената. На всяко свое присъединяване той като се изключи че пее онлайн, скача и танцува с публиката, която напряко го обожава. След гастролите си по морето Найденов се завръща в столицата и още тази седмица - 7 септември, има концерт в София.

Екипът на „ Телеграф “ честити рождения ден на огромния гений Васил Найденов, като му желаем здраве и още емблематични шлагери, които да се пеят от няколко генерации, написа " Телеграф ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР