Легендата на българската естрада ще участва в шоуто „Като две

...
Легендата на българската естрада ще участва в шоуто „Като две
Коментари Харесай

Ето Колко Бона Ще Глътне Марги Хранова От Капките

Легендата на българската сцена ще взе участие в шоуто „Като две капки вода“ против хонорар от 30 бона.  Уникалното шоу за преобразявания започва със своя шести сезон на 26 февруари в ефира на Нова тв.

„Много съм щастлива, към този момент понаучих британски и в този момент желая да ви изненадам с ария на Селин Дион“, стартира представянето си ромският славей Софи Маринова, която изпя пред публицисти ария на канадката с верен акцент.

След нея плеймейтката Златка Райкова раздруса руси къдрици и вметна, че се опасява, тъй като нито пее, нито е актриса. „Предизвикателство е, само че взех решение да пробвам“, сподели Райкова, представена от „България Днес“. Маринова и Златка ще получат хонорар от 15 000 лв. за присъединяване си. Останалите участници – Иван Юруков, Михаела Филева, Славин от „Екс фактор“, Влади Априлов, Антон Стефанов, ще са с надалеч по-малко числа в банковата си сметка от шоуто.

Емблемите на предаването – водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, още веднъж ще предизвикат участниците с поредност от изненади и непредвидени моменти.

Журито, което ще прави оценка осъществяванията, е формирано от „старите познайници“ – Маги Халваджиян, Фънки и Хилда Казасян. Станимир Гъмов ще е учител по актьорско майсторство на мястото на Милица Гладнишка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР