Легендата на Арсенал Тиери Анри отправи критика към една от

...
Легендата на Арсенал Тиери Анри отправи критика към една от
Коментари Харесай

Тиери Анри предизвиква звезда на Манчестър Юнайтед да прави това, което класическите крила направят най-добре

Легендата на Арсенал Тиери Анри насочи рецензия към една от звездите на Манчестър Юнайтед и рекордна лятна покупка - Джейдън Санчо. Той го прикани да стартира да прави това, което класическите крила умеят най-добре - да дриблират.

Французинът разяснява за Amazon Prime 21-годишния флангови нападател след мача с тъй като рикошет в бранител трансформира попадението в автогол.

„ Когато си в обстановка един на един би трябвало да се опиташ да преодолееш противника. Трябваше Люк Шоу да го принуди, с цел да се опитва “, сподели Анри, визирайки асистенцията на опитния краен защитник при въпросния автогол.

Класическите крила от ерата на Анри предпочитано се стараеха да преодоляват съперниците с дрибъл, а едвам по-късно да търсят варианти за пукотевица или центриране. Днес тази процедура е позабравена, защото всички играчи в тази зона желаят да подражават на Ариен Робен и Франк Рибери, които постановиха новия стандарт на обърнати крила. Те избират да влизат във вътрешността към наказателното поле и да търсят удар, до момента в който сътрудниците им чакат безнадеждно подаване в надалеч по-удобни позиции.

„ Какво стана с това да се опитваш да преодолееш индивида си от външната страна? Сега прекомерно постоянно се пробват да влизат във вътрешността. Просто надиграй индивида си извън и бъди по-смъртоносен “, сподели още Тиери Анри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР