Легендата на Арсенал Тиери Анри не спести критиките си към

...
Легендата на Арсенал Тиери Анри не спести критиките си към
Коментари Харесай

Анри за Ливърпул: Това е краят на една ера

Легендата на Арсенал Тиери Анри не спести рецензиите си към представянето на Ливърпул след загубата на мърсисайджи от Реал Мадрид с 5:2 на “Анфийлд ” в първи 1/8-финален конфликт в Шампионската лига. “Червените ” започнаха мача по съвършен за тях метод и поведоха с два гола още до 15-ата минута, само че след това получиха пет безответни попадения. 
 Слабо начало не попречи на Реал Мадрид да унищожи Ливърпул на Слабо начало не попречи на Реал Мадрид да унищожи Ливърпул на " Анфийлд "
“Исках да видя къде са и видях един нежен тим. Дори повече от нежен, само че за какво? Те поведоха с два гола, което е желан старт за всеки против Реал, само че не можаха да го запазят. Да, Куртоа сгреши, само че съотборниците му го покриха, Алисон сгреши, само че неговите съотборници не го направиха. Някои неща просто би трябвало да се трансформират. Не мисля, че Юрген Клоп би трябвало да напусне, само че има играчи, които просто нямат равнището за Ливърпул. Случва се и на най-хубавите, на мен също ми се случи. Това е краят на една епоха, ” съобщи Анри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР