Легендата на английския футбол Уейн Руни ще стане чистач и

...
Легендата на английския футбол Уейн Руни ще стане чистач и
Коментари Харесай

Руни става чистач, ще мие графити от сгради

Легендата на британския футбол Уейн Руни ще стане чистач и ще мие графити от здания в родината си. Това ще е част от наказването, което получи някогашният национал откакто призна, че е карал в нетрезво положение в нощта на 1 септември. Руни беше наказан на 2 години без брошура и 100 часа общественополезен труд. Властите обявиха, че футболистът ще би трябвало да наметне оранжева жилетка като всеки чистач на улиците.

Легендата на „Манчестър Юнайтед“ ще мие графити по публичните здания, само че може и да изхвърля отпадъци, оставени там. Другият вид е да чисти гробищни паркове, учебни заведения, църкви и футболни терени за фенове и дилетанти.

Звездата на „ Евертън “ може да понижи наказването си за шофиране с 24 седмици, в случай че се подложи на рехабилитационна стратегия за алкохолици. Въпреки това, Руни няма по какъв начин да избяга от санкцията, наложена му от клуба – две седмични заплати или 362 000 евро.

Най-големият проблем обаче идва от брачната половинка му Колийн, която се изнесе от фамилното имение. Освен, че бе пийнал, играчът на „ Евертън “ бе в колата си с неговата секретарка Лаура. Преди години Уейн беше заловен от жена си с продажница. В Англия към този момент потеглиха клюки, че двамата са пред бракоразвод.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР