Легендата на английския футбол Пол Скоулс сподели мнението си, че

...
Легендата на английския футбол Пол Скоулс сподели мнението си, че
Коментари Харесай

Скоулс: Не съм сигурен, че Слот харесва Александър-Арнолд

Легендата на британския футбол Пол Скоулс показа мнението си, че езикът на тялото на мениджъра на Ливърпул Арне Слот подсказва, че нидерландецът евентуално има някакъв проблем с Трент Александър-Арнолд, и по-скоро с играта на последния.

Слот стартира с летящ старт на " Анфийлд ", откакто пое поста от дългогодишния треньор Юрген Клоп през лятото, като завоюва първите три мача през сезона без позволен гол. В хода на тази серия бе надвит и безконечният противник Манчестър Юнайтед с 3:0 на неговия Олд Трафорд.
 Първи проблеми за Арне Слот
Първи проблеми за Арне Слот

Има контузени футболисти в отбора

Александър-Арнолд стартира всеки от трите дуела като титуляр, само че опасенията по отношение на дълготрайното му бъдеще в клуба не престават.

Слот смени британския национал във всяка от трите срещи, което подхрани спекулациите за ролята на бранителя в състава. Скоулс пък е следил деликатно реакциите на треньора по време на дербито преди интернационалната пауза и съобщи следното:

" Всеки път, когато топката бе у Александър-Арнолд, Слот клатеше глава, гледаше встрани и се обръщаше към скамейката. Трент опитваше тези обичайни за него дълги топки, които явно владее брилянтно, само че аз си мислех: " Не съм сигурен, че треньорът го харесва. "

Бившият бранител на Ливърпул Джейми Карагър добави: " Мисля, че методът, по който Слот желае да играе тимът, не е с тези дълги топки. Иначе считам, че ще желае да задържи Трент. "

Спекулациите за бъдещето на Александър-Арнолд се въртят към този момент много време, изключително поради прочувствената му реакция след последния мач на Клоп напролет.

Националът влезе в последните 12 месеца от контракта си на " Анфийлд " и Реал Мадрид е един от претендентите да го притегли в състава си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР