Легендата на американската фолк и рок музика Джони Мичъл е

...
Легендата на американската фолк и рок музика Джони Мичъл е
Коментари Харесай

Джони Мичъл забрани на Spotify да ползва музиката й заради лъжите в подкаста на Джо Роугън

Легендата на американската фолк и рок музика Джони Мичъл е втората звезда, която изиска от Spotify да смъкна всички нейни песни и албуми в символ на митинг против разпространяването на подправена или подвеждаща информация в подкаста на Джо Роугън. 

Няколко дни по-рано това направи и Нийл Янг, които непосредствено провокира Spotify да избере дали желае да пуска неговата музика в платформата си, или ще продължава да дава естрада на един от най-слушаните подкасти в света.

Без особени съмнения Spotify избра Роугън, за чието привличане през 2020 година компанията заплати 100 млн. $ по дълготраен контракт. 

Джони Мичъл разгласява своя персонална позиция, в която споделя, че поддържа изцяло Нийл Янг и упорства компанията да спре да стриймва нейните творби. 

Тя препубликува и писмото на 270 учени, лекари, преподаватели и други, които описаха всички погрешни изказвания, излъчени по време на диалога на Джо Роугън с Робърт Малоун - един от най-отявлените съперници на имунизациите против Covid-19. 

" Безотговорни хора популяризират неистини, които водят до загубата на човешки животи. Солидаризирам се с Нийл Янг и със международната научна и здравна общественост по този проблем ", споделя тя в блог-поста си. 

Според статистиката на Spotify - 3,7 млн. души месечно слушат песните на Джони Мичъл в Spotify. 78-годишната певица има общо 19 студийни албума, има девет награди " Грами " и е част от Залата на рокендрол славата от 1997 г. 

Тя е известна с песни като " Big Yellow Taxi ", " Woodstock ", " А Case of You ", " Both Sides Now ", и доста други. Джони Мичъл е считана за една от най-влиятелните дами в музиката от 70-те години. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР