Легендата на алпийските ски Боде Милър ще бъде един от

...
Легендата на алпийските ски Боде Милър ще бъде един от
Коментари Харесай

Боде Милър става коментатор

Легендата на алпийските ски Боде Милър ще бъде един от коментаторите на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг.

Американецът ще бъде лице една от главните малките екрани, които ще излъчват събитието в Европа.

Милър се причислява към екип от специалисти, включващ 58 олимпийци, записали общо 151 участия и 75 медала на Олимпийски игри.

За да означи оставащия един месец до началото на Пьонгчанг 2018, Евроспорт събра някои от водещите си специалисти, измежду които и Боде Милър, с цел да показва образно по какъв начин Игрите ще бъдат излъчени в Европа.

Милър, който ще проучва ски спортовете в студиото се срещна с някои от бъдещите си сътрудници по време на Турнира на четирите хълма в Инсбрук, измежду които личат имената на немските първенци в ски скоковете Свен Ханавалд и Мартин Шмит, норвежецът Киетил Андре Аамод, единственият по-титулуван алпийски скиор от Милър, италианската звезда в алпийските дисциплини и бронзова олимпийска медалистка Карен Пуцер, олимпийският първенец по хокей от 1994 година Хакан Лооб, двукратният бронзов медалист в ски скоковете Андерс Бардал.

Боде Милър завоюва олимпийската купа в супер комбинацията във Ванкувър през 2010 година и има общо 6 олимпийски медала в кариерата си.

Зимните олимпийски игри в Поьнгчанг стартират на 9 февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР