Легендата Майкъл Фелпс няма желание да се завръща в плуването

...
Легендата Майкъл Фелпс няма желание да се завръща в плуването
Коментари Харесай

Фелпс няма да се завръща за Токио 2020

Легендата Майкъл Фелпс няма предпочитание да се завръща в плуването като играч за олимпийските игри в Токио през 2020 година, само че е оптимист, че американското плуване може да реализира триумфи на олимпиадата, макар неговото неявяване.

32-годишният Фелпс, който има в кариерата си 23 медала от олимпийски игри, удостовери, че няма предпочитание да взе участие за шести път на олимпиада в Токио, защото към този момент е постигнал всичко в този спорт. Той обаче твърди, че може да се върне в оптимална спортна форма за Токио, в случай че желае това.

" Няма да се състезавам в Токио, няма ", сподели Фелпс в телефонно изявление за организация " Ройтерс ". " Просто нямам предпочитание. Мисля, че мога да се върна в спортна форма за Токио, само че в действителност нямам никаква цел, с цел да го направя. Много съм благополучен от това, което реализирах в кариерата си и съм сигурен, че след 20 години, когато погледна обратно още веднъж ще съм на мнение, че съм се отдръпнал в идеалния миг ", сподели още Майкъл Фелпс.
How does the most decorated Olympian of all time find a new challenge after retirement? He takes up cycling. https://t.co/CkZS0MQLKi
— Derek Bouchard-Hall (@DBouchardHall) April 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР