Легендата Майк Тайсън няма да понесе никакви последствия за инцидента

...
Легендата Майк Тайсън няма да понесе никакви последствия за инцидента
Коментари Харесай

Прокуратурата отказа да заведе дело срещу Майк Тайсън за побоя в самолета

Легендата Майк Тайсън няма да понесе никакви последици за случая в самолета на път към Флорида, написа boec.bg. На 20 април „ Железния “ преби пътник в първа класа. В този случай обаче най-младият международен първенец в историята на тежка категория може да бъде признат като жертва. Причината – фрагменти демонстрираха, че той е тероризиран в продължение на много дълго време от въпросния мъж Мелвин Таунсенд.

На видеото се вижда по какъв начин Тайсън си почива на предната седалка, до момента в който пасарежът не стопира да му досажда. Той в началото се снима с него, само че откакто изпива няколко напитки се разгорещява. В следствие се чуват обидни реплики от въпросния мъж към 55-годишната легенда.

Напрежението се повишава, когато Тайсън е замерен с бутилка с вода. Очаквано, нервите му не устоят и той постанова с юмруци пасажера. При кацането на самолета набитият мъж отхвърля да спомага на управляващите. Двамата са разпитани и освободени.

От прокуратурата стигнаха до решение, че няма да повдигат обвиняване по отношение на Майк Тайсън. Юристът Стивън Уагстоф даже е отсъдил, че неговото бюро има доста по-тежки каузи, с които да се занимава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР